HOME 
UITSLAGEN
& archief
TELETEKST
uitslagen
LOSSING
duiven
WEER
voorspelling
LINKS
duivensport
 
NIEUWS
duivensport
 
DUIVENKLINIEK
Van Der Sluis
 
CONTACT
PV De Adelaar
 
 
 
 
  Menu lossing
 
 
 
  Laatste Nieuws
 
 
   
     
 
Lees meer
 
 
 
 
  Inschrijven Nieuwsbrief
 
 
  Geef uw e-mailadres hieronder in  
     
 
 
 
     
   
 

Lossing Duiven

Lossing week 24

Bericht 14.45 uur: Zoals iedereen ziet wil het nog niet opklaren in Zuid-Holland. Wij vinden het daarom onverantwoord om nog langer te wachten met de jonge duiven en stellen daarom de africhting vanuit Meer, Roosendaal en Numansdorp uit tot morgen. Helaas, maar we willen nu al geen risico nemen met de jonge duiven. Iedereen veel succes straks met de ankomsten van Pontoise, de L.C.

Bericht 13.15 uur: In Pontoise zijn de duiven gelost om 13.00 uur met WZW kracht 3, het vertrek was goed. Wat betreft de jonge duiven hopen we dat de opklaringen ook snel Zuid-Holland gaan binnen komen, want anders kan het vanmiddag best wel eens moeilijk gaan worden. 

Bericht 12.00 uur: De verwachting is dat we rond 13.00 uur de duiven in Pontoise kunnen gaan lossen. Voor de jonge duiven is het nog afwachten, maar de als het goed is moet dat ook nog gaan lukken vanmiddag. Volgend bericht rond 13.00 uur.

Bericht 10.55 uur: We hebben op de vlieglijn nog steeds te maken met slechte zichten en miezer regen, dus we moeten nog geduld hebben, volgend bericht rond 12.00 uur.

Bericht 10.05 uur: We hebben nog steeds te maken met mindere conditie's die volgens de verwachting al verbeterd hadden moeten zijn, maar wat nog steeds niet het geval is, dus we moeten nog even geduld hebben. Volgend bericht rond 11.00 uur.

Bericht 09.10 uur: Voor de duiven in Pontoise zijn we in overleg met de andere afdelingen en de weerkundigen wanneer het hier het beste moment van lossing voor is. Wat betreft de jonge duiven moeten we voorlopig nog geduld hebben. Volgend bericht rond 10.00 uur.

Bericht 06.55 uur: Goedemorgen, we staan vandaag met de oude duiven in Pontoise met 13.705 duiven en met 15.934 jonge duiven in Meer, Roosendaal en Numansdorp. Voor Blauw zijn dat 6.581 duiven, voor Wit 4.903 duiven en voor Rood 4.450 duiven. Op dit moment hebben we te maken met intensieve regen wat naar het Noorden gaat wegtrekken. De verwachting is dat we in de loop van de ochtend met opklaringen te maken gaan krijgen. De wind zal vandaag zwak WZW zijn. Volgend bericht rond 09.00 uur.
 

© 2019 -
Microbel Nederland