HOME 
UITSLAGEN
& archief
TELETEKST
uitslagen
LOSSING
duiven
WEER
voorspelling
LINKS
duivensport
 
NIEUWS
duivensport
 
DUIVENKLINIEK
Van Der Sluis
 
CONTACT
PV De Adelaar
 
 
 
 
  Menu lossing
 
 
 
  Laatste Nieuws
 
 
  test
Welkom
 
     
 
Lees meer
 
 
 
 
  Inschrijven Nieuwsbrief
 
 
  Geef uw e-mailadres hieronder in  
     
 
 
 
     
   
 

Lossing Duiven

E28 Sainte-Maure-de-Touraine en V28 Biergies/Oudenaarde

Bericht zondag 08.25 uur: Alle lossingen zijn volgens plan uitgevoerd en alles is prima vertrokken. Moet nog wel even vermelden dat de duiven van de Zuid-Hollandse-Eilanden ZHE gelijk gelost zijn in Oudenaarde met de duiven van de Hoekse-Waard, dus om 08.20 uur. Iedereen veen succes vandaag!

Bericht zondag 06.55 uur: Het weer ziet er nu gelukkig prachtig uit. Ik vraag me dan na al die weken echt af, waarom kan dat nou niet eens op de zaterdag zo zijn? Maar ja, het is zoals het is! Zoals gezegd vandaag hebben we te maken met nagenoeg onbewolkt weer en een zwakkke zuid-westen wind. De temperatuur is met 14 graden wel fris te noemen. De planning wat betreft het lossen is als volgt: De duiven in Sainte-Maure-de-Touraine gaan om 08.00 uur los. De duiven in Oudenaarde: De duiven van Rood om 08.00 uur en die van de Hoekse-Waard om 08.20 uur. En de duiven in Bierges: Samenspel Midden-Holland-Oost en Midden-Holland-West gezamelijk om 08.00 uur en die van Blauw tenslotte om 08.20 uur. 

Bericht 13.05 uur: Jammer genoeg moeten we ook Bierges en Oudenaarde uitstellen tot morgen. Het is jammer genoeg nog niet voldoende opgeklaard om een verantwoorde lossing (met vooral onze jonge duiven) te doen. Nog een fijne zaterdag en tot morgenochtend!

Bericht 11.40 uur: Je zal zeggen dat als we naar buiten kijken dat het wat lichter gaat worden. Maar de voorspellingen spreken elkaar in deze tegen, hopelijk komt er dus een (langdurig) periode van verbetering aan. Volgend bericht rond 13.00 uur

Bericht 09.15 uur: Sainte-Maure-de-Touraine stellen we uit tot morgen, een te laag hangend wolken dek verhinderd een verantwoorde lossing. Wat betreft Bierges en Oudenaarde het volgende bericht rond 11.30 uur.

Bericht 07.00 uur: We staan vandaag met bijna 6200 oude duiven in Sainte-Maure-de-Touraine en met ruim 33.000 jonge- en oude duiven in Bierges en Oudenaarde. Het weerbeeld ziet er weer niet goed uit voor ons. Op dit moment is er in het noorden van Frankrijk, België en Nederland een aanvoer van buige regen vanaf de noordzee bij een matige westen wind. Verder in Frankrijk zijn de omstandigheden gelukkig wel beter te noemen. We gaan afwachten of het geschetste weerbeeld in de loop van de dag gaat verbeteren. Volgend bericht rond 09.00 uur.
 

© 2024 -
Microbel Nederland